O nama

SMESA doo je preduzeće koje se bavi uvozom i distribucijom široke palete proizvoda. Pored hrane za pse, mačke, šaransku ribu, pastrmke, medvede i primame za ribolov, uvoznik smo i distirbuter za stočnu hranu, semena, đubriva, pesticide, i još mnogo toga iz oblasti poljoprivrede i stočarstva.

Cilj nam je da našim kupcima ponudimo visok kvalitet i pristupačne cene. U našim maloprodajnim objektima u ponudi su proizvodi poreklom iz Srbije ili Evropske unije, renomiranih proizvođača, proizvedeni po najvišim svetskim standardima, čime garantujemo kvalitet. Biramo proizvođače koji nude kvalitet po pristupačnoj ceni, čime se trudimo da izađemo u susret svim našim kupcima.

U našim maloprodajnim objektima pronaći ćete najkvalitetniju hranu za pse, mačke, ribu, medvede, stoku, premikse, semena, đubriva, pesticide, peći, akumulatore, žitarice i proizvode od žitarica, kao što su sojina sačma i sojino ulje, pribor i alate, i još mnogo toga što je potrebno u domaćinstvu i gazdinstvu.

U veleprodaji, široka paleta proizvoda omogućava našim partnerima da na jednom mestu dobiju konkurentne cene, veliki asortiman ponude i pouzdanog partnera koji će im uvek izaći u susret, kako sa količinama i vrstama naručene robe, tako i sa rokovima isporuke i plaćanja.

Važan deo našeg tima su i odgajivači kojima nudimo odlične uslove za saradnju, što dokazuje i naš portfolio na kome su najpoznatiji odgajivači pasa i mačaka u Srbiji i Evropi.

Nemamo ogromne magacine, već prolazne distributivne centre sa dovoljnim količinama robe, nemamo višak administracije i skupe zalihe – naši kamioni kao paukova mreža pokrivaju Srbiju i isporučuju naručene količine u roku od par sati do jednog dana od trenutka kada nas nazovete, bilo da Vam je potreban jedan džak hrane za pse ili 10 tona hrane za medvede.

Mi smo jedini proizvođači i distributeri na tržištu koji ne traže ništa a nude sve. Nazovite nas i proverite!

SMESA doo

Goran

Vlasnik

 

Ana

Direktor

 

 

Marjan

Direktor prodaje

 

 

Pet Shop Hrana Za Pse.org Najbolja hrana za Naše Ljubimce štence, mlade pse, odrasle pse, mačke, šaransku ribu, pastrmku i medvede. Najveci online pet shop u Srbiji. Dostava za celu Srbiju - samo 293 dinara. Beograd, Srbija, pet shop rs, pet shop online, on line pet shop, pet shop on line, hrana za psa, hrana za macku, hrana za ljubimce, hrana za stence, hrana za mace, hrana za macke, psi hrana, hrana za zivotinje, hrane za pse Jakovo, hrana za mačke Zemun, hrana za pse Ledine, koja je najbolja hrana za pse i mačke, granule za štence sa piletinom, hrana ljubimetz Copyright 2012 © www.hranazapse.org
Prevodim.com  Fenixvps Dedicated Servers  Igračke za decu  Check IP Info  Seminarski  Igracke