TropiFit hrana za tvorove (ferret) 400gr

Proizvođač: Tropical
TropiFit hrana za tvorove (ferret) 400grTropiFit hrana za tvorove (ferret) 400gr
Cena:
Prodajna cena: 450,00 Дин.

Opis

TropiFit hrana za tvorove (ferret) 400gr.

Kompletna suva hrana s piletinom za tvorove. Optimalno uravnoteženi sastojci i lako asimilirajući proteini iz piletine i ribe osiguravaju izvrsno stanje i opskrbljavaju ove aktivne životinje s obiljem energije koja je potrebna za svakodnevne aktivnosti. Alge i lanene semenke koje su bogate omega 3 i omega 6 kiselinama, zajedno s vitaminima i elementima u tragovima osiguravaju zdravo i sjajno krzno. Hrana sadrži taurin - aminokiselinu ključnu za vitalnost srca i proizvodnju žuči.

Celovita hrana za tvorove.
Sastav:
meso i mesni derivati, riba i riblji derivati, školjke i rakovi, žitarice, derivati ​​biljnog porekla, alge, kvasac, ulja i masti, minerali.

Hranjenje: neka male količine hrane uvek budu dostupne.
Aditivi: vitamini, pro-vitamini i hemijski definisane materije koje imaju sličan učinak: Vit.13 500 IU/kg, Vit. D3 1350 IU/kg, Vit. E 100 mg/kg, Vit. C 25 mg/kg. Elementi u tragovima: E1 gvožđe 27.0 mg/kg, E6 cink 7.5 mg/kg, E5 mangan 5,6 mg/kg, E4 bakar 1.3 mg/kg E2 jod 0.16 mg/kg, E8 selen 0.16 mg/kg, E7 molibden 0.03 mg/kg, E3 kobalt 0,01 mg/kg. Bojila i antioksidansi odobreni od strane EU.
Analiza: sirovi proteini 30,0 %, sirove masti 14,0 %, sirova vlakna 2,5 %, vlaga 10,0%.

Tropifit hrana proizvedena je od najkvalitetnijih sirovina. Naša formula rezultat je dugogodišnjeg iskustva u razvoju hrane za egzotične ptice, glodare i druge male životinje. To je razlog zašto su Tropifit proizvodi posebno kvalitetni i dokazano efikasni. Da bi poboljšali naše proizvode stalno osluškujemo potrebe naših klijenata i pratimo najnovija naučna dostignuća. Koristeći rezultate najnovijih istraživanja uveli smo inovativne promene u našoj hrani.

Nova Tropifit hrana je moderna i savršeno uravnotežena. Za razliku od tradicionalnih mešavina sadrži znatnu količinu ekstrudiranih proizvoda. Na taj način svaka granula je kompletna hrana, koja vašoj životinji daje sve potrebne hranjive materije koje ju održavaju u izvrsnom stanju. Da bi hrana bila raznolika i još atraktivnija životinjama, dodali smo širok izbor sušenog povrća i voća. Ovim smo promenama smanjili težinu hrane, bez uticaja na volumen, nutritivne vrednosti ili postotak udela pojedinih sastojaka.

Još jedna prednost ekstrudirane hrane je uklanjanje pretnji od insekata, mikroba i opasnih bakterija (zahvaljujući HTST tehnologiji).

Sve TropiFit hrane su pod strogom HACCP kontrolom i  zadovoljavaju visoke standarde higijene, koji se koriste u proizvodnji ljudske hrane.

Prednost Tropfit proizvoda je i tehnologija pakovanja pomoću inertne atmosfere. Svi proizvodi su pakovani u privlačnu ambalažu u obliku vrećica od zaštitne folije, poznatu kao doypacks, čime se sastojci štite od oksidacije. Pakovanja se mogu zatvoriti sa praktičnim zatvaračem, koji jamči sigurno čuvanje nakon otvaranja.


Tropifit hrana za glodare, ptice, zečeve i tvorove rezultat je profesionalnosti, iskustva i visokog kvaliteta. Pažljivo uravnotežena i raznolika hrana temelj je izvrsnog zdravlja Vaših životinja.
5 razloga da odaberete Tropifit proizvode

  1. Visok kvalitet granula - smanjuje se selektivno hranjenje
  2. Proizvodnja granula – savremena tehnologija ekstruzije, čime se povećava apsorpcija sastojaka.
  3. Prirodni sastojci - uključujući i suve žitarice, voće i povrće, koji dolaze sa pouzdanih farmi.
  4. Pravilno izbalansirani sastojci
  5. Hermetičko pakovanje –inertna atmosfera za zaštitu hrane od oksidacije i invazije štetočina.

Komentari

Ne postoje komentari za ovaj proizvod.
Pet Shop Hrana Za Pse.org Najbolja hrana za Naše Ljubimce štence, mlade pse, odrasle pse, mačke, šaransku ribu, pastrmku i medvede. Najveci online pet shop u Srbiji. Dostava za celu Srbiju - samo 293 dinara. Beograd, Srbija, pet shop rs, pet shop online, on line pet shop, pet shop on line, hrana za psa, hrana za macku, hrana za ljubimce, hrana za stence, hrana za mace, hrana za macke, psi hrana, hrana za zivotinje, hrane za pse Jakovo, hrana za mačke Zemun, hrana za pse Ledine, koja je najbolja hrana za pse i mačke, granule za štence sa piletinom, hrana ljubimetz Copyright 2012 © www.hranazapse.org
Prevodim.com  Fenixvps Dedicated Servers  Igračke za decu  Check IP Info  Seminarski  Igracke